joi, 3 ianuarie 2013

Bun venit 2013

S-a terminat mini vacanţa de sfârşit/început de an. Am lasat anul 2012, cu bunele şi mai puţin plăcutele lui episoade, undeva în trecutul ce se va îndepărta pe zi ce trece. Ne vom concentra pe speranţele, dorinţele şi aşteptările măreţe sau mai mărunte pentru tocmai începutul an 2013. Desigur cu toţii ne dorim un an împlinit, dacă se poate în integralitatea celor 365 de zile ale sale până la următoarea cumpănă dintre ani,
când vom repeta tabieturile care ne umplu spiritul de speranţa, chiar credinţa că se poate mai bine. Uneori aşa va fi, alteori nu, de fapt, care ar fi farmecul reuşitei dacă n-am avea uneori eşecuri, n-am cunoaşte binele ori fericirea neştiind ce este răul ori deziluzia.

Aşadar, nu vă întristaţi, anul este abia la început şi cu siguranţă pe parcursul său se vor găsi destule motive care să ne aducă zâmbete pe buze şi aşijderea în suflet. Iubitorii de munte vor mai avea ocazia unor ieşiri pe pârtie, fie şi numai pentru o zi, cei care au "restanţe" din anul trecut au timp suficient pentru a le trece la capitolul realizări, pe când aceia care n-au de ce se plânge privind în urmă, de ce şi-ar face probleme, cel mai probabil lucrurile vor evolua dinspre binele trecut spre mai binele viitor. La urma urmelor, ne vor rămâne amintirile frumoase din acestă vacanţă, pentru uz şi delectare în momentele când ne va "ploua" în suflet.

Pentru toate cele spuse, pentru optimismul ce ar trebui să ne însoţească tot anul, mai ales acum în zilele imediat următoare Sărbătorilor de Iarnă, când încă privim cu nostalgie spre clipele fericite abia trecute şi care am fi dorit să mai dureze puţin, v-am selectionat câteva videoclipuri, evident de pe youtube. Priviţi-le şi luminaţi-vă inimile, amintiţi-vă de tot ce a fost frumos în aceste zile ce parcă n-aţi fi vrut să ajungă la final.

Un an împlinit vă doresc.









4 comentarii:

  1. Pentru mine vacanta abia a inceput, e prima zi de concediu!:))La multi ani si multe impliniri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O vacanta de iarna minunata, sa te bucuri de fiecare fulg de nea. La Multi Ani, tie si familiei, s-aveti un an bogat in impliniri

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.