sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Despre mine

Acesta este cel de-al doilea meu articol de când mi-am "tras" blog.

Tocmai am constat că am omis în primul sa-mi fac o scurtă prezentare, nu de alta dar să ştiţi pentru cine vă consumaţi minute din viaţă pentru a-l citi şi desigur pentru a respecta una dintre primordialele reguli de politeţe.

Numele complet este afişat mare în titlul blogului, deci nu e cazul să mai insist (să nu o dau pe cultul personaliţăţii).

Sunt născut în Capricorn, pe 14 ianuarie (deci, ştiţi acum când îmi puteţi trimite felicitările obisnuite în astfel de situaţii, deşi de la o vârstă, când le aud, inevitabil îmi vine-n minte constatarea referitoare la cât de repede zboară anii), 1970 (aproape de vârsta senectuţii, ar spune cei mai tineri dintre voi). 181 cm, 70 kg, asta acum după ce am slăbit vreo 9 kg (jumătatea e agitată pe această temă) pentru a putea pune la loc unde mai e nevoie, dar cu ştiintă, a se citi sală, până ajung pe la 80-85 kg (să se simtă Simona protejată şi să nu-şi facă griji referitor la transportul bagajelor în concedii/vacanţe).

Locuiesc în Reşiţa de la începuturi (începuturile mele, nu ale oraşului, evident), cu o scurtă escală la Caranşebeş (de pe la 1,5 până la 3 ani). În rest unele deplasări datorate serviciului.

Formaţia profesională este tehnică, aşadar aveţi oarece îngăduinţă faţă exprimarea posibil, pe alocuri, ori în general, nu la fel de beletristică precum a unui absolvent de filologie. La timpul prezent sunt "self-employed" sau dacă vreţi "freelance", în domeniul fascinant (cel puţin pentru mine) al software-ului.

Ultimul proiect, în care sunt implicat constă în dezvoltarea şi comercilizarea de aplicatii software online, care sper eu (până la proba contrarie) va fi un succes, desigur nu comparativ cu giganţii industriei, însă suficient pentru ceea ce se numeste "microîntreprindere".

Am lăsat la urmă capitolul de preferinţe, nu pentru că m-aş gândi că nu v-ar interesa, (cel puţin conform principiului: "spune-mi cu cine te însoţesti, în cazul de faţă, ce interese ai, ca sa-ţi spun cine eşti), ci pentru faptul că am în plan să scriu pe o foaie separată detalii despre acest subiect, destul de vast în ceea ce mă priveşte. Acum, doar o privire de ansamblu. Literatură: Hugo, Tolstoi, Balzac, Voltaire, Goethe, Whitman, Keats, Nietzsche, Cioran, Eliade. Muzica: Verdi, Wagner, Puccini, Bon Jovi, Cher, Guns'N'Roses, Roxette, Abba, Holograf, Direcţia 5. Film: SF, istoric, artistic, documentar; de referinţa: Casablanca, Pe Aripile Vântului, Anna Karenina, Gladiatorul, Terminator 1,2,3. Îmi displac profund: dogmele religioase şi laice, gloata şi spiritul de haita/turmă, manelele, popii, falsitatea, trădarea, elogiul non-valorilor de tot felul. Un domeniu aproape de sufletul meu, poate atipic pentru un tip tehnic, este istoria, cu precădere despre imperiul roman şi cel de-al 2-lea război mondial. Sigur voi risca şi vă voi supune atenţiei gânduri şi dizertaţii pe aceste teme în viitor. Desigur, informatica, mai precis programarea în limbaj C/C++, este pe locul doi în inima mea, evident, în caz că nu v-aţi prins, după Simona, despre care pot spune cu siguranţă, fără marjă de eroare că este ceea ce se numeşte uneori şi "suflet pereche".

Mulţumesc pentru răbdarea şi timpul acordat (dacă a fost pierdut sau nu, voi decideţi). Sper să mă citiţi în continuare şi aştept comentarii (pozitive şi de ce nu, negative, indiferent cum, le voi trata cu acelaşi respect pentru părerea voastră.

S-aveţi o zi / seară (după cum e cazul) bună în continuare

5 comentarii:

  1. Acum am vazut ca suntem "consateni" asa ca trebuie sa punem de o intalnire bloggeristica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. PS

    Scoate CAPTCHA pentru ca nu ai milioane de mesaje spam asa ca pe comentatorii de buna credinta mai mult ii incurca. Si asa blogspot are cel mai aiurea modul de comentarii ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a rezolvat... cu "randevul" blogosferic, la fel CAPTCHA
      Multumesc de vizita

      Ștergere
  3. Tocmai ce-ai postat un articol în categoria "Personal", aşa că, mi-am zis să îţi mai răscolesc prin arhivă olecuţă, şi, iaca am văzut această prezentare deloc zgârcită despre dumneata. Eu mi-s oţâră cam zgârcită cu informaţiile personale, dar, cred că până la urmă toţi ne descoperim într-un fel sau altul pe blog nostru sau pe alte bloguri, fie prin experienţele împărtăşite, fie prin ideile, aspirațiile, pasiunile noastre. La început postai articole de profundă analiză filozofică, acum, ai lăsat-o mai moale, dar sunt pe recepţie dacă te "loveşte inspiraţia". Oricum, îmi place stilul, abordarea subiectelor, respectul faţă de cititorii tăi şi cam atât, că ţi-o iei în cap:. Până la următoarea întâlnire printre biţi, spor în toate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..., mai pe la începuturi aveam vreme de pseudo-filosofie, până şi de politică, acum de ceva vreme nu prea ştiu ce se petrece, de fapt ştiu..., da' nu vreau să reflectez prea mult asupra degringoladei existenţiale pt. că şi-aşa în "tăcere" mă dărâmă, darămite dacă mai şi vorbesc despre. Noroc cu "Magazinul Istoric", dacă tot citesc pentru propria "înţelepciune" de ce să nu împart cu voi cititorii.
      Nicio grijă, cu "luatu'n cap", are grijă realitatea înconjurătoare să mă coboare de pe piedestatul de semizeu ori de câte ori am impresia că pot atinge "nirvana" :))
      Sărut mâna şi mersi pentru apreciere.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.