marți, 12 februarie 2013

Marţi... după luni

Deoarece ultimele patru articole au fost destul de cinice, maliţioase, insensibile şi ceva mai greu digerabile, m-am gândit că ar fi timpul pentru o schimbare de registru. Nu strică nimănui puţină veselie mai ales că mai avem un pic până scăpăm de iarna asta mohorâtă. În plus numai mâine nu este joi, 14 februarie, deja cosmopolita zi a Sfântului Valentin şi apoi peste alte 10 zile, autohtonul Dragobete. Aşadar, porţia binemeritată de zâmbet,
o avanpremieră la renaşterea naturii şi optimismului specific anotimpului în care aceasta se petrece.

Veţi fi desigur de acord cu mine, când spun despre ziua de luni că este o zi care ar trebui scoasă din calendar, trecută în ilegalitate, prigonită, alungată, continuaţi cu ce vă trece prin minte... . Cert este că pentru foarte mulţi este cea mai cumplită zi a săptămânii. Dar ce ne facem, dacă dispare lunea, atunci înseamnă că va fi înlocuită de marţi, iar o luăm de la capăt..., nu-i bine.

Să lăsăm asta, deocamdată şi poate ne lămurim cum reuşesc unii dintre noi să supravieţuiască totuşi fatidicei zile de luni... . Pentru edificare urmăriţi clipul video, atentie la secunda 27 ;)

 

Am lămurit problema, "Necazul" era la o bere... :D 

Acum, pentru că am învăţat (via youtube) modalitatea de a contracara neplăcerile care ne pot strica următoarea luni, să fim optimişti. Nu trebuie decât să urmăm procedurile din videoclipul următor şi evident..., să aşteptăm..., poate convingem "Lunea" să mai întâzie la o bere. ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.