luni, 13 mai 2013

MyZone, un proiect îndrăzneţ

MyZone proiect blog
Despre proiectul lui Răzvan Gavrilă am aflat pe blogul lui Lucian. Este un proiect nou, lansat pe 11 mai, la ora actuală cvasinecunoscut mediului online. Despre proiect iniţiatorul şi deopotrivă dezvoltatorul spune următoarele: "Acest site se doreşte a fi o platforma de socializare
dar venita în ajutorul blogerilor aflaţi la început de drum. Aici să îşi poată posta ultimele posturi cu link către blogul lor şi eventual să găsească ajutor de la cei ce îi pot ajuta. Siteul nu este gata asa cum vreau eu dar este un inceput promiţator din punctul meu de vedere."

Pe blogul său, Răzvan ne mai dă câteva detalii referitoare la proaspătul proiect online care-i aparţine. De fapt ne răspunde la 2 eventuale întrebări care ar putea veni din partea noastră, a potenţialilor membri înscrişi pe platforma MyZone şi ne dă şi o concluzie de final.
Ce ai de câştigat? Momentan doar un alt backlink gratis către blogul tău şi poate ceva trafic în plus. Poate iti vei face şi ceva prieteni noi…dar până nu verifici nu vei şti!

Ce poţi face tu? Poţi ajuta la dezvoltarea platformei, la popularea ei cu useri noi care vor avea şi ei beneficii la rândul lor de pe urma ta. Tor ceea ce poţi face (dacă vrei) este să inviţi prieteni prin mijloacele prin care crezi tu de cuvinţă.

Una peste alta eu mă bucur de reuşita mea chiar dacă o fac de unul singur. Sper să te înregistrezi şi tu pe Bloguri MyZone şi să te bucuri alături de mine. Priveşte asta ca pe un copac sădit astăzi şi hai să ne uităm împreună cum creşte!
Am intrat pe Bloguri MyZone, mi-a plăcut ce am descoperit, pe cale de consecinţă m-am şi înregistrat pe site. Am luat această decizie fără a avea drept scop promovarea, pentru început singurul beneficiu fiind cel mult backlinkul (nu se ştie cât este de valoros) despre care spunea Răzvan. Pur şi simplu n-am rezistat tentaţiei de a mă alătura unei iniţiative îndrăzneţe, care în opinia mea are şansele de reuşită situate undeva pe la 50%, poate ceva mai mult, dacă ţin seama că este o vorbă care spune că: "norocul îi iubeşte pe cei curajoşi", iar Răzvan a dat dovadă de îndrăzneală, nemaivorbind de ambiţie, înhămându-se la un asemenea proiect deloc uşor de condus către succes. Este un site foarte asemănător cu Toate Blogurile, sigur îi lipseste notorietatea, dar asta se poate schimba în timp.

Acum de final, ce altceva să spun, vă invit pe voi cititorii acestui blog, (fie că deţineţi ori ba un blog personal), să vă alăturaţi proiectului lui Răzvan, căruia îi urez mult succes. În definitiv, noi cei care ne alăturăm lui Răzvan, n-avem nimic de pierdut, însă poate, vorba lui, vom avea bucuria de a privi împreună cum creşte acel "copac" plantat pe 11 mai 2013.

Update: Între timp proiectul sus menţionat a devenit MegaBlog. Accesaţi linkul şi poate consideraţi că merită să vă înscrieţi în această comunitate.

18 comentarii:

  1. ma bucur ca inca un bloger doreste sa se alature initiativei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DE ce nu? Metafora despre privitul "copacului" mi-a placut asa ca m-am inscris si am incercat sa fac putina propaganda proiectului :)

      Ștergere
  2. O sa ma uit sa vad despre ce-i vorba-n propozitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi s-a parut interesanta si mai ales indrazneata initiativa lui Razvan. M-as bucura sa vedem impreuna cum creste acel "copac", cum ii spunea el in articolul de pe blog.

      Ștergere
  3. Gata, mi-am făcut cont. Să susţinem comunitatea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e si ideea... sa vedem cu creste copacul sau padurea :)) In cel mai rau caz de alegem cu un backlink :))

      Ștergere
  4. Şi eu care credeam că de la mine ştii :) Am distribuit şi eu ideea pe G+ şi pe toateBlogurile.ro. Sunt curioasă de impactul pe care il va avea platforma, căci e loc destul în spaţiul virtual pentru toată lumea. Câţiva oameni din blogosferă deja au scris despre MyZone, printre care şi tu. Deocamdată se navighează uşor, mai sunt aspecte de corectat, dar cum spune Răzvan "să privim cum creşte acest copac".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil as fi aflat de la tine daca aveam ceva mai mult timp sa stau pe G+ si pe Toate blogurile... da' in ultima vreme trec pe-acolo precum "ploaia de vara", nici macar de blogul meu nu prea ma ocup ;) DA, si mie mi-a placut exprimarea poetica..., deci sa vedem cum creste... poate chiar o padure :))

      Ștergere
  5. Imi place ca sunt tot mai multi sustinatori. In ritmul asta, daca toti care citesc aceste articole ar face la randul lor putin reclama, chiar ar merge traba cu aceasta platforma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o initiativa interesanta care merita sustinuta, mie imi placa tipii care vin cu idei indraznete asemeni lui Razvan... si cum zicem "norocul ii iubeste pe cei curajosi", atunci de ce n-ar functiona proiectul... este loc destul pentru genul acesta de initiative

      Ștergere
  6. M-am uitat si eu dar nu ma prea pricep la chestii de-astea, eu n-am nici un cont pe nici o retea de socializare. Dar daca o sa ma prind cum se face si ce presupune poate ma bag si eu(desi mi-e ca mai mult incurc lumea, ca de obicei!)
    Dar e bine ca cineva s-a gandit la asta, merita tot sprijinul. Urniti voi caruta, ca sunteti mai fortosi si urc si eu din mers.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai impresia ca eu ma pricep f mult, pun linkuri la blog si ma uit ce zic altii, le mai dau cate o apreciere, doua, trei, cand ma simt darnic si cam atat. Eu am doar pe G+, toate blogurile dar asta nu-i chiar retea de socializare...
      Bine... urnim noi caruta, si te chemam cand deja "copacul" despre care zicea Razvan, da si umbra...Da ma gandesc ca ar trebui macar doi copaci, sa ai de ce sa legi hamacul acela pe care l-ai facut faimos pe blogul tau :)))

      Ștergere
  7. Am intrat si eu zilele trecute pe platforma, mi-a placut si de indata ce termin cu problemele de la serviciu, o sa ma alaturi voua. Ma bucur ca esti si tu acolo si o sa gasesc macar un prieten. :D Momentan nu-mi sta capul la socializare, am mari emotii, nu am timp nici sa respir. Se anunta o vara de foc, la propriu si la figurat. Cu toate ca eu prefer racoarea lunii mai... :( :P
    O sa imi vad in continuare de blog si de blogurile preferate pana ma mai eliberez putin. Dar asta nu se va intampla prea curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-a atras, aşa cum ziceam mai înainte, "privitul copacului care creşte", în plus totdeauna mi-au plăcut iniţiativele curajoase, ambiţioase (dacă vrei), asta poate şi pt că eu sunt mai rezervat în privinţa iniţierii unor "războaie de anvergură" :)

      Observai tu pe la primele mele comentarii pe blogul tău că avem unele puncte comune... uite încă unul, serviciul, nu-mi spune ce vară de foc, mai ales la figurat, se anunţă, înteleg perfect încă de pe la sfârşitul lunii martie... Încerc la fel ca tine să mă ocup de blog meu să le citesc pe cele preferate şi mai trec aşa ca "ploaia de vară" pe G+ ToateBlogurile si mai nou BloguriMyZone. Las' că trec şi problemele astea şi vom privi înapoi zâmbind, ca să parafrazez celebrul titlul de film, în care se privea însă cu mânie, sper să nu fie cazul nostru.

      Săru-mâna, mă bucur şi sunt onorat pt că mă consideri prieten :)

      Ștergere
  8. Inscris. Sa vedem daca se tina de treaba. Pana acum pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat ;) Suntem chiar si amici :))
      Sa speram ca va tine...sau mai poetic spus, copacul va prinde radacini, si-l vom privi cum creste.

      Ștergere
  9. Multumesc tuturor pentru sustinere. Incerc pe cat posibil sa aduc platforma cat mai aproape de una "profi" atat cat pot eu si cat ma duce dovleacul.
    Am ramas placut surprins referitor la mobilizarea bloggerilor in a sustine un proiect blogosferic fara ca acestia sa obtina un profit sau ceva anume.
    Pana in momentul de fata sunt multumit de capacitatea platformei si de functiile acesteia si cred ca va avea succes.
    @adelinailiescu: uite aici un tutorial video despre cum sa postezi activitatea blogului tau pe Bloguri MyZone http://bloguri.myzone.ro/videos/1/8/cum-postezi-activitatea-blogului

    Daca credeti ca puteti ajuta mai mult de cat ati facut-o deja (cu o idee sau altceva) va invit in forumul platformei cu idei
    Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proiectul tău chiar merita susţinut, cum scriam eu in articol, iniţiativele curajoase de acest gen plac...şi nu doar nouă "bloggerilor" (eu de fapt nici nu ma pot considera un bloger veritabil, ci doar "unul" care scrie nişte gânduri amestecate), ci şi norocului. :) Tu, Răzvane, e normal să crezi în succesul Bloguri MyZone, doar tu l-ai "plantat" în blogosferă, dar uite că mai suntem vreo câţiva care credem şi vrem să ne uităm cum creşte "copacul".

      Ahhh... nu-ţi face problema în privinţa "dovleacului", până acu' bag de seamă că nu te-a trădat ;) :))

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.