miercuri, 1 mai 2013

1 Mai, patria te vrea leneş azi

motan lenes
Fiindcă astăzi este 1 Mai ştiu că sunteţi mai ocupaţi decât de obicei şi pe cale de consecinţă încerc să nu vă răpesc prea mult din preţiosul timp. Voi fi scurt, poate nu chiar foarte scurt, nici pe departe atât de succint pe cât v-aţi dori, dar oricum mult mai scurt decât v-am obişnuit până acum.

Cum spuneam încă din titlu, patria te vrea astăzi leneş. Pentru aducere aminte
priviţi aici.
(sursa: youtube - http://www.youtube.com/user/cipnt?feature=watch)

Dacă mai vreţi "atmosferă" pe aceeaşi temă poftim, serviţi.

Bun, acu', să nu ziceţi că-s nostalgic, deşi recunosc că pe acea vreme, elev fiind, mă durea fix la 1 metru de cotul braţului drept, de orânduirea social politică a patriei, socialiste şi multilateral dezvoltate, care înainta spre comunism în zbor, ceva mai de actualitate.
(sursa youtube - http://www.youtube.com/user/siralucard19?feature=watch)

Gata, atât... Grăbiţi-vă la picnic! Însă atenţie mare, este în vigoare o lege a picnicului, aşa că aveţi mare grijă unde aprindeţi focul, parcaţi maşina şi aruncaţi gunoiul. Până la urmă, prevederile legii ar fi supeflue dacă fiecare dintre noi am conştientiza respectul pe care îl merită natura, nu de alta dar tot noi vom trai aşa cum ne aşternem.

DISTRACŢIE PLĂCUTĂ TUTUROR!


Sursa foto

8 comentarii:

  1. Să vezi când se vor interzice(nu ştiu în ce măsură) micii puturoşi, ce necaz va fi peste întreaga suflare românească iubitoare de natură:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să iasă "rivoluţiune", ce n-a reuşit "marinelul" (să rămânem la nea Iancu) de fapt piratul, să fie justificată alăturarea papagalului de pe umărul său, cu tăierea de salarii şi pensii, o să reuşească cu brio ăl' de se pune de-a curmezişul tradiţiei bimilenare, păi cu ce mai asortează daco-romanu maneaua ce-a de toate zilele... ;)

      Ștergere
  2. M-a gandit si eu ca amenda asta pentru picnickuri neautorizate s-ar putea sa fie solutia platirii ratelor la FMI! Si cred ca mai ramane ceva si pentru OLtchim daca se aplica drastic!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus: DACĂ...., iar dacă se întâmplă atunci ajunge şi pentru un buget decent la sănătate şi învătământ.... da' numai DACĂ... iar cum dacă şi cu parcă se plimbau în barcă, o să se întâmple taman la calendele greceşti ;)

      Ștergere
  3. Azi am fost harnic... am sarbatorit prin munca si cumparaturi. Am facut curat in casa si am cumparat diverse cadouri si cele trebuincioase pentru Paste.
    Ma simt ciudat ca nu am facut gratar, dar promit ca data viitoare nu-l mai iert :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că n-am fost singurul care a luat în serios chestia cu "munca îl face pe om" (praf aş zice eu) :)) Exact aceeaşi activitate am prestat şi eu azi... aşadar putem spune că munca ne-a eliberat de activităţile zile de mâine, ce-ar mai fi de făcut, le-am făcut pe toate... AM FOST HARNICI :D

      Ștergere
  4. Daca tin post aceasta saptamana cu ce trebuia sa sarbatoresc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am (niciodata tangent cu învătăturile popimii ), banuiesc că ceva vegetarian, nu stiu dacă lactatele sunt permise de b.o.r., bere, vin sau tării nu recomand pt ca nu îndeplinesti criteriul de vârstă, deci mai rămâne apa şi sucul... :)) Totuşi recomand un grătar, micii nu prea (si nu din cauza bicarbonatului cum zic ăia), ci pt că nu poţi avea nici măcar idee ce este în "tocătura" aia care se presupune că ar conţine şi vagi urme de carne ;)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.