sâmbătă, 10 august 2013

Recomandări din online

Astăzi planificasem să ne continuăm călătoria prin fascinanta Italie, după Roma, Nord-vestul Italiei şi Lombardia cu ale sale mirifice lacuri, ar fi urmat să vă port prin Veneţia. N-a fost să fie, canicula din ultimele zile m-a toropit, iar lenea a învins, nu-s în stare să fac un rezumat cât de cât decent referitor la oraşul despre care tocmai am pomenit, iar Veneţia, merită cu prisosinţă altceva decât pot eu azi să-i ofer.

Totuşi, să nu vă las fără lecturi interesante,
tocmai în weekend, am răscolit puţin internetul, recte, Google, ToateBlogurile, MegaBlog, semnele de carte din browser şi blogrollurile blogurilor pe care le frecventez. Salvarea a venit din partea ultimelor două surse menţionate - semnele de carte si blogrollul amicilor.

Acestea fiind zise, să trecem la partea interesantă, adică aceea de a vă lăsa, cum de altfel am mai făcut-o în câteva rânduri, nişte repere la ce mai citesc eu atunci când n-am altceva mai bun de făcut, iar pe căldura asta, 28˚-31˚ în cameră, chiar nu-s capabil de alte activităţi în afară de a lectura bloguri, fiindcă până şi mişcarea mouseului mi se pare un efort prea mare. Aşadar câteva linkuri interesante, zic eu, depinde însă de „gusturile” fiecăruia. Oricum, lectură plăcută, iar dacă se întâmplă să nu vă placă... MEA CULPA... Atât pot eu în condiţiile de mediu anterior specificate :D

Bonus special pentru domni, nu contează ce porţi, ci cum... Mersi, Adrian! (de la tine am aflat)
Bonus pentru toţi, cultura nu dăunează nimănui. Mulţumesc, Antonela! (la tine pe blog am găsit minunea)

Eh, acum dacă tot suntem la capitolul recomandări, să mă recomand şi pe mine... În primul rând, să nu spuneţi niciodată, NICIODATĂ... Fiindcă nu se ştie! Din 8 august, reţineţi data, 8 a 8-a, sunt prezent pe Facebook, Twitter şi LinkedIn! Tot ce se poate, am luat-o razna pe arătură sau o fi de la căldura care mi-a lichefiat apoi evaporat fărâma de raţiune, dar asta e... Ce să fac? Deveniseră prea agasante întrebările cunoscuţilor (cum dăm de tine pe cutare ori cutare reţea) şi insuportabil de observat în reproşul, ba uneori compasiunea din privirea lor, atunci când le declaram cu seninătate că n-am cont decât pe Google. Nah, acu’ să mai zică careva ceva. Apropo, să nu vă aşteptaţi să fiu foarte activ pe mai sus numitele reţele, nu-mi este foarte clar ce tre’ să fac pe FB (la fel ca anul trecut prin toamnă, când după 20 de minute de butonat şi vreo 2 ore cât mi-a luat să aflu cum se şterge contul, am renunţat de a mai înţelege). La fel şi cu celelalte două, n-am priceput mai nimic... Da’ nu-i bai, important este că de-acum EXIST! Să nu uit, nu vreau comentarii tendenţioase, ironice sau „miştocăreli” pe acestă temă, deşi nu le voi cenzura, vă ţin minte :))))))


Sursa FOTO

14 comentarii:

  1. Ce veste draguta, am si eu un cont de facebook, Comore Bora Bora. Nu am o activitate intensa, insa mai postez fotografii personale si link-urile noilor articole. Daca vrei, poti sa sa-mi dai add. :D
    Fotografii personale adica facute de mine la flori si peisaje. :)) Din cele care nu intereseaza pe nimeni. :))

    Weekend placut, Centurion. :) Sunt curioasa daca la voi vine cu adevarat ploaia asa cum s-a anuntat. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Nice!
      Cu siguranţă o să "vin" pe la tine ;) Sunt curios despre ce peisaje spui că nu prea interesează pe nimeni. Sau te "alinţi"? Cum să nu fie interesante, cel puţin pentru unu' ca mine căruia îi plăcea să umble hai-hui prin munţi (dar nu exclusiv), peisajele sunt întotdeauna irezistibile.
      Deocamdată nici un semn de "răcoare", deşi cerul este "acoperit" (relativ) şi nu arde soarele (dar atmosfera este înăbuşitoare). 31° in cameră 36° pe balcon (nu bate soarele, cum spuneam), Asta ca să fac un rezumat meteo pt. Resita :))

      Weekend minunat, aşa cum îţi doreşti :)

      Ștergere
    2. Multumesc pentru like. :D Un weekend minunat si tie, Centurion. :)

      Nu obisnuiesc sa ma alint, eu sunt cu sinceritatea absoluta. :P

      Ștergere
    3. Acum după ce am văzut câteva din fotografiile despre care vorbeam, sincer nu văd cum poţi să spui că nu interesează pe nimeni...

      Apropo, a plouat, maxim 15 minute şi acum parcă e mai rău/înăbuşitor

      Poate mai spre seară sau la noapte vin aversele anunţate la meteo (sau o fi ceva adevăr în versurile melodiei despre "minţitul ca la meteo" :D)

      Ștergere
  2. :) Vezi acum poate ma omori cu fereastra aia sa te votez pe facebook :)).
    apropo, stii ca in momentul in care iti accesez comentariile ma arunca intr-o pagina UN Link, un director web. ai cunostinta? nu de alta, dar ma seaca :)). ieri am crezut ca am apasat eu ceva aiurea, dar bag de seama ca nu. azi a aparut iar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mie mi se deschid doua pagini din astea. Destul de enervant...ca sa ma exprima bland. :P

      Ștergere
    2. :))))) Nicio grijă... oricum nu ştiu de unde se ia widgetul respectiv şi nici nu caut ;))

      Mersi, pentru informaţie, cred că acum am remediat inconvenientul. Acum vreo 2 zile am înscris blogul pe niste directoare si am luat codul implicit pt banner (avea si cod java) acum am pus codul HTML, sper că ăsta nu face nasoale :))

      Să mă anunţi dacă mai apar chestii din astea ciudate, te rog.

      Weekend fain :)

      Ștergere
    3. @ Nice - cred că era din cauza codului de la doua bannere de directoare web. Am pus acum codul simplu, html, sper să nu mai fie probleme.

      Oricum mă bazez pe voi să-mi spuneţi dacă s-a rezolvat ori ba. Dacă problema persistă, imediat scot bannerele in cauză (UnLink şi LinkWeb). Deci anunţaţi-mă care din bannere este vinovat.

      Ștergere
  3. Uite aşa am răsfoit din recomandările tale. Pe unele le-am găsit chiar interesante. Păcat că timpul ăsta aşa cum e el, nu ne prea permite să vizităm mai multe bloguri, să interacţionăm cu mai multe persoane, să descoperim mai multe idei, păreri, subiecte. Diversitatea e mare, blogurile sunt multe. Recomandările mele nu sunt definitivate, nici nu cred că vor putea fi vreodată, dar am să adaug cât de curând câteva site-uri literare, artistice, educative.

    Cât despre reţelele sociale am o silă de la cer la pământ. Când văd ce se postează, mă îngreţosez. Am conturi pe toate, dar intenţionez să mi le anulez. Poate voi "exista", ca să folosesc cuvântul, doar cu "Sporovaielile", în rest ... Nu ştiu pe cine ajută, mai ales Feisbucul. G+ pare altfel, deocamdată ... dar şi aici au început să circule pisicile cu diademe şi alte pufoşenii. Cum văd persoane care distribuie astfel de tâmpenii, cum "eject" pe ei. :D

    Abia aştept prezentarea Veneţiei. Duminică plăcută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Antonela :)
      Pe canicula asta chiar n-am fost capabil de altceva decât să "rătăcesc" prin online. Până şi la birou tot asta am făcut :))) (nicio grijă "superiorii" nu-mi citesc elucubrațiile, iar "egalii" n-au decât să mă invidieze :D )

      Probabil pentru că m-am obişnuit cu G+ mi se pare mai intuitiv decât FB şi Twitter, de LinkedIn nici nu mai pomenesc (mă depăşeşte). Cât despre unele "postări"... articolul tău de azi este util :)) Totuşi, cel puţin până acum, G+ îmi aduce cititorii şi ceea ce mă bucură este faptul că sunt din aceia care nu au un blog personal.

      Încerc să îţi fac o duminică veneţiană ;)

      Seară faină şi o zi frumoasă mâine :)

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Plăcerea a fost de partea mea atunci când ţi-am descoperit blogul :)
      Seară faină, Bianca

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.